AllmäntOutfits

Gårkvällens outfit

Adlinks

IMG_3282

Fick såååå många snaps igår där ni frågade vart alla mina plagg kom ifrån så tänkte att istället för att svara på 100 snaps så kan jag göra ett blogginlägg om det. Temat var ju som sagt festival och tycker att jag lyckades rätt bra, jag kände mig fin i alla fall. Skorna var verkligen sååå fina men fick tyvärr skavsår på övre sidan av stortån efter cirka fem minuter 🙁

Halsband – Glitter // Väska – Brandy Melville // Skor – Dinsko // Jeans – LÄNK // Linne – Zara // Kimono – LÄNK

Kommentarer

  1. Nicole Dahl

    Hej Andrea! Jag ska på summerburst i Stockholm och har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för skor? Hade uppskattat det såå mycket om du kunde tipsa om några nice skor. Utesluter klackar för att det känns lite väl uppklätt och jobbigt när man ska vara ute så himla länge.

  2. Lina

    Hej Andrea, jag ska på slutskiva på torsdag och har ingen outfit än.. panik!! skulle du kunna tipsa om fina klänningar till fest tack

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting