Wanted

Slitna jeans

Adlinks

DSC_5976

Något jag tycker är riktigt snyggt är slitna jeans som är lite relaxed fit, alltså antingen ”straight” eller ”boyfriend” osv. Dessa ovanför köpte jag på Nelly.com och de är av märket River Island men hittar tyvärr inte dom någonstans så antar att de är slutsålda. Hittade några andra snygga jeans som jag gärna hade haft i min garderob. Mina favoriter är nummer 4 och 6.

Namnlöst-1

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Kommentarer

  1. Frida

    Älskar dina inlägg när du ger tips på var man kan hitta liknande kläder du har!!! Tråkigt att köpa exakt samma liksom men din stil är så himla snygg och cool!! Kram<3

  2. Emma

    Ska ha 18-års fest snart och har ingen amning om vad jag ska ha för kläder. Kan du snälla göra ett inlägg med festkläder? Din blogg är grym!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting