Allmänt

Sunday

IMG_3302

Godmorgon på er! Jag har redan varit vaken i en och en halv timme, inte direkt vanligt för en söndag. Jag hjälper nämligen min pappas jobb på deras kontor. För er som varit här på bloppis och sett bilder vet ju att dom har ett väldigt fint kontor, det händer ibland att företag vill filma eller fota här och nu är det några här som fotar heltäckningsmattor. Inte bara själva mattorna utan med kontoret som bakgrundsmiljö liksom. Och ingen var väl sugen på att komma hit halv nio en söndag så här är jag och ”hjälper till”, skulle liksom larma av och öppna dörren samt låsa sen när de är klara haha. Men jag kan ju sitta här och blogga så länge så det gör egentligen inte mig någonting.

Igår var det lördag och dagen började med Noras jujutsu-uppvisning (som ni ser på bilden ovanför). Hon går sin andra termin nu och dom skulle visa oss syskon och föräldrar vad dom lärt sig. Har typ aldrig sett något gulligare i mitt liv om jag ska vara ärlig. Och vad stolt man blir när man ser sin lillasyster på en uppvisning. Älskade unge <3 Hon var så glad, hon fick ett till sträck på sitt bälte och ett diplom. Kommer ni ihåg hur glad man blev för diplom?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting