SkönhetTips

Favoritfransar

Innehåller Adlinks
DSC_6905
Något som jag verkligen börjat gilla är lösögonfransar. Anledningen till att jag inte gillat det förut lika mycket är helt enkelt för att jag inte hade tålamodet att bli bra på att sätta på dom. Ser det inte så bra ut är det klart att man inte tycker om det liksom haha! Anledningen till att det inte såg så bra ut var för att jag köpte ”fel” fransar samt att jag aldrig investerade i ett riktigt ögonfranslim. Jag rekommenderar verkligen DETTA lim istället för att köra på det som ingår i förpackningar. Det räcker huur länge som helst. När jag skriver ”fel” fransar så köpte jag ofta fransar som var väldigt täta och tjocka vilket jag inte tycker är lika fint. 

DSC_6908
En ny favvo är definitivt Ardells Wispies som jag hört så mycket bra om. Dom är liksom lätta och flörtiga med tunna strån vilket gör att det ändå ser naturligt ut. Av någon konstig anledning så är det inte så många affärer som säljer Ardell som har denna modell trots att Wispies är deras mest sålda.. Men men, jag har sett dom på vissa Kicks och jag köpte mina på Åhléns City i Stockholm. Dom finns även att köpa HÄR.

DSC_6912För ett par månader sedan så lanserade Sweed tillsammans med Linda Hallberg singel, dubbel och trippelfransar vilket jag ÄLSKAR. Man kan liksom skapa längd och form helt efter egna behov. Jag är så förvånad över att det inte verkar finnas andra som har dubbel och trippelfransar för det är så mycket enklare att jobba med än att bara ha singelfransar. Det som är grymt med dessa också är att man kan använda dom för att förbättra sina fransar med mascara. Att bara sätta dit någon liten för att få det precis som man vill. Finns på Åhléns, Kicks samt HÄR.

Kommentarer

  1. Anonym

    Kan du inte göra en video på din youtube när du sätter på fransarna, skulle uppskatta den mycket. Alternativt en sminktutorial där fransar ingår:)

  2. Emma

    Skulle du kunna ta en bild på lite närmare håll när du har olika lösögonfransar på dig? Tycker att det är så svårt att se hur de kommer se ut på osv. Skulle vara jätteglad om du kunde göra det!

    Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting