Allmänt

Mors dag-middag

DSC_6916 DSC_6924 DSC_6917 DSC_6921 DSC_6933 DSC_6930 DSC_6946 DSC_6958

Igår var det mors dag-middag hemma hos mamma för mamma, mormor och Noras farmor. Nora var lite snopen över att hon inte fick några presenter, hon påstod att hon var mamma till alla sina gossedjur haha.. Det var såååå gott, vilket grillat alltid är tycker jag. Och sen var det ju fantastiskt att kunna sitta ute och äta (tills jag började frysa av febern) och att solen lyser så länge på kvällen nu för tiden. Till efterrätt så åt vi rabarberjpaj (det som tyvärr ser lite ut som spya på sista bilden) som var så jäkla god. Jag gillar ju som ni vet syrliga saker framför söta så rabarberpaj passar mig perfekt.

Mormor och morfar var ju som sagt där och dom hade med sig massor med gamla av fotografier som vi fick kolla på. Några på mig och Alice samt några på mamma från när hon var i min ålder, det var så himla kul att se verkligen. Dom håller på att rensa ut sin lägenhet då dom ska flytta så dom kommer över med lite saker till oss som dom inte vill slänga haha.. Ska dit snart och se om jag hittar något som jag kan ta vara på istället för att slänga det på tippen.

Hoppas ni hade en mysig dag igår med era fina mammor <3

Kommentarer

  1. Ebba

    Du jag måste bara fråga vad tyckte du om fantan? värd att pröva haha? superkonstig fråga men undrar verkligen
    kram på dig

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting