AllmäntNew inTips

#GLITTERISTA

Inlägget är i samarbete med Glitter

DSC_6840DSC_6960
ÄNTLIGEN har Glitter lanserat sin nya webbshop, Glitter.se,  vilket gör att du kan handla från Glitter oavsett vart du befinner dig. Jag älskar att shoppa online så jag är väldigt glad över detta! I och med denna lansering fick jag klicka hem mina favoriter som jag tänkte visa för er. Det första jag fastnade för var den lådan ni ser ovanför, perfekt att ha sina smycken eller smink i. Jag har faktiskt inte haft någon bra förvaring till mina smycken så det var verkligen på tiden. Lådan hittar ni HÄR

DSC_6861Något som är superpoppis just nu är ju de omtalade chokers-halsbanden. Tycker det här i vitt och guld är supersnyggt!

DSC_6887
Har aldrig sett sånna här smycken till håret förut men alltså hur coolt?? Jag tycker det var riktigt snyggt att sätta fast dom i små flätor, kan även tänka mig att det är snyggt i större inbakade flätor.

DSC_6898
Jag är rätt dålig på ringar men tycker det är väldigt fint, gillar sånna här som sitter på övre delen av fingret.

DSC_6867
Om man vill byta ut de vanliga kransarna finns det även blomdekoration i form av hårspänne som man kan sätta lite hur man vill.

DSC_6968Och hur cool och chic är inte den här väskan? Tycker det är så snyggt med denimtyg på väskor!

DSC_6903
Den här kommer jag definitivt ta med mig till Menorca då vi är där under midsommar! 🙂

Nu till det bästa, jag har en kampanjkod till er som ger er 20% rabatt. Se till att passa på att köpa det ni behöver för att känna er fina till skolavslutningar eller sommarkvällar. Ange koden ”ANDREA20” i kassan på Glitter.se. Se även till att hashtaga #GLITTERISTA för att synas på Glitters Instagram.

Kommentarer

  1. Alicia

    Kan inte du berätta om din go pro? Och vad du vloggar med, för och nackdelar osv 😊 Är själv pågång att köpa en men vill gärna höra din osikt

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting