AllmäntNew inWanted

Just ordered!

imsodenimskirt-1651

Kolla vad jag klickade hem för några dagar sedan!! Alltså hur snyggt med en leviskjol?? Jag har ju ett par 501 shorts från Levis som jag älskar. Dom köpte jag för cirka tre år sedan, från samma hemsida som denna kjol så borde ju bli nöjd. Tyckte att outfiten som modellen bär är så himla snygg, enkel och sportig liksom. Ni hittar den HÄR (Adlink).

Kommentarer

  1. Ronja

    Hej Andrea !
    Jag undrar ifall du skulle kunna göra ett inlägg där du visar hur du matchar olika toppar till en jeans kjol !
    Tycker det är himla snyggt att ha Jeans kjolar men vet aldrig vad jag ska matcha dom till 🙁

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting