AllmäntTipsTräning

Pass – HEAT

IMG_3420

Igår så tränade jag och Mathilda tillsammans som sagt, vi körde ett pass som jag aldrig kört förut. Passet heter Heat och finns på Sats. Man tränar i 38 graders värme med 65 % fuktighet. Det känns alltså som att träna utomlands typ. Passet består helt enkelt av olika heat, typ som olika rundor. Man körde tre övningar per heat, till exempel knäböj, knäböj med hopp och höga knän. Dessa övningar körde man 30 sekunder styck, sen körde man ett heat tre gånger och sen nya heat. Alltså en omgång tre gånger och sammanlagt fem olika omgångar. Haha låter det lite luddigt kanske.. Det var väldigt skönt att träna i värmen förutom att det blir jobbigare. Man märker att kroppen värms upp snabbare och att musklerna ”kommer igång” snabbare vilket var väldigt skönt. Att ta med sig en stor handduk är ett måååste, man svettas som en gris. Alltså jag var blöt om benen hahahah.. Passet för på 45 minuter och det var 45 intensiva och jobbiga minuter. Kommer definitivt köra detta igen! Älskar att köra styrka och flås i kombination med kroppen som verktyg 🙂

Kommentarer

  1. Malin

    Hej! Din blogg är så inspirerande!! Skulle vara så interssant om du skulle vilja skriva ihop ett inlägg om din syn på din kropp, ”fett”, att träna för att nå en perfekt kropp, kost och om du tänker mycket på vad du äter? Kanske inte behöver vara så ingående men ett allmänt inlägg nu såhäe inför sommaren? Eller att ta upp i er podd?
    Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting