SkönhetTips

Favoriter på rea

Innehåller Adlinks

Namnlöst-1

1an: En perfekt palett med tre olika skimmriga skuggor. En highlighter, en rouge och en bronzer – LÄNK // 2an: Matta liquid lipstick som finns i massor av fina färger – LÄNK // 3an: Den perfekta matta bronzern!! Älskar denna – LÄNK // 4an: En primer jag hört mycket gott om som jag ser fram emot att testa – LÄNK // 5an: En palett med olika rouge, ögonskuggor samt hightlight och bronzer – LÄNK // 6an: Världens bästa highlighter – LÄNK // 7an: En av mina favoriter när det kommer till ögonskugga – LÄNK

Var inne på min mejl och såg att Eleven hade 20% rabatt på allt från The Balm fram till och med den 20/6. Här ovanför ser ni några av mina favoriter samt några jag verkligen skulle vilja testa. Har allt förutom nummer 2 och 4. Paletten med ögonskuggor är den jag använde i videon ”20 årssminkning” på youtube. Och highlightern är den jag använder varje dag och gjort sedan jag gick i nian typ. Happy shopping!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting