ReceptTips

Potatissallad med kyckling

DSC_8787DSC_8786

I måndags när jag skulle laga och välja middag så kom jag och tänka på något som Mathilda bjöd på för ett par veckor sedan. Ett stort tips är verkligen att bläddra i hennes kategori ”Matlagning” på hennes blogg om man vill ha matinspiration. Hon lägger alltid upp bilder och tydliga steg för steg på mat som är relativt enkel att laga. Detta är då baconlindad kycklingfilé, potatissallad med pesto och cream fraiche. Riktigt fräsch och gott. Potatissalladen går ju även att använda till annat, grillspett till exempel.

Receptet hittar ni HÄR.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting