Podcasts

118. Sommarplaner

Namnlöst-1 DSC_8044 G0270176 DSC_8152 DSC_8155Lite somriga bilder från Menorca!

För två dagar sedan var det tisdag vilket betyder att ett nytt avsnitt släpptes. Den här veckan pratar vi om våra sommarplaner (avsnittet spelades in för ett par veckor sedan) och om året efter studenten. Nu har det ju som sagt gått ett år sedan vi tog studenten, känns det bra? Blev det som vi trodde? Vad tänker vi göra i höst? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt. Sen avslöjar vi tyvärr en sorglig nyhet om podden i slutet 🙁 Hoppas ni inte blir allt för sura och att ni förstår vårt beslut.. <3

Kommentarer

  1. ida

    jag undrar vad du har för typsnitt på texten du gör till dina bilder ? och kan inte du göra en inlägg på hur du redigera dina bilder och gärna tips på nån bra kamera till en rimligt pris osv 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting