ResorVideoinlägg

Rhodos med Anton – Vlogg!


Sådär ja! Efter lite om och med så är äntligen min vlogg från Rhodos uppe. Filmade hela dagen i onsdags och stranden vi besöker heter Anthony Quinn Beach, säger det i videon men det kanske är lite otydligt. Hoppas ni gillade videon!! <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Brukar vanligtvis inte kommentera på bloggar men måste bara säga TACK för att du vågar vara dig själv och bjuder på dig själv i dina videos. När jag kollar på andra bloggare/vloggare så känner jag mig inte alltid glad efteråt; många målar ofta upp en fasad av ett perfekt liv genom att bara visa upp sig själva när de är fixade och bara filma det de gör som ser ”inspo” ut. Då känns det som att de lever i en annan värld, i ett annat liv som man själv aldrig kommer att uppnå och det är klart att man inte blir glad då. Men jag blir alltid glad av att kolla på dina vloggar och läsa din blogg. Du visar dig själv både när du är ofixad och fixad samt klipper inte bort ”fails” när du tappar kameran osv, utan gör det till en kul grej. Tycker du är så himla rolig och skön som inte bryr sig och vågar vara sig själv! Det är så mycket mer underhållande att se på. Cred till dig tjejen!! 🙂

  2. Vilma

    Gud vad snygg du var på galapremiären, såg när du gick in med Anton.
    Var bara tvungen att säga att du var så himla fin verkligen, sminket on point. Vågade inte stanna dig, men ville verkligen tagit ett kort eller fått en kram.
    Kramis!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting