Allmänt

Sushi & bio

DSC_9966 DSC_9989 DSC_9993 DSC_0001 DSC_0021DSC_0006
Zara, Alice och Anton!

Hej på er! Igår kväll så hade vi ju egentligen bestämt att vi skulle till Grönan men väderprognosen fick oss att tänka om. Regn, åska och blixtrar känns inte som den bästa kombon om man ska vara utomhus på ett attraktionsfält. Jag blev dock lite ledsen då jag verkligen såg fram emot det.. Men om inget mer ändras ska vi dit idag istället! YEEY! Så då kunde vi istället gå på den förhandsvisning jag ändå hade fått biljetter till. Jag var där med Anton, Alice och Alices kompis Zara. Innan filmen drog igång så åt vi sushi på mitt favoritställe Hattori Sushi Devil, den jag beställer heter Shake Furai! Det var i alla fall förhandsvisning av nya Bourn-filmen. Tyvärr så var det ett tag sedan jag såg de förra vilket märktes så det var rätt svårt att hänga med ibland. Det var dock väldigt roligt att se vackra och talangfulla Alicia Vikander i en av huvudrollerna, så grym! Förresten, ser ni någon skillnad på mina bilder? Jag har köpt ett vidvinkelobjektiv, men mer om det senare. KRAM!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting