TräningVideoinlägg

Träna med mig & Alice – VLOGG

Yeey! Här har ni en vloggliknande video från när jag och Alice tränade tillsammans här om dagen, vi får bestämma några övningar var så jag får testa på Alices typ av träning och hon min typ av träning. Check it out!

Kommentarer

  1. Elvira

    Hej Andrea! Tänkte fråga hur du får musiken till dina videos utan att upphovsrätten tar bort videon. Har nämligen fått en gopro och vill lägga på musik men vet inte hur man får tag i gratis musik som är BRA! :)<3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting