AllmäntNew in

Nästa köp:

macbook

Jag har ju förstått sedan ett tag tillbaka att min dators dagar är räknade så att säga. I dagsläget har jag en MacBook Air 13” som funkar superbra, tills man ska börja redigera videos och foton i hög upplösning. Den orkar liksom inte riktigt. Och vad jag förstått så har det inte bara att göra med att den är gammal utan också att den inte är gjord för att redigera videos i. Datorn är inte tillräckligt stark. Jag har ju skjutit upp detta så länge som möjligt då en ny dator som ska vara bättre än den jag har nu inte är billig haha. Sen har jag inte kunnat bestämma mig för om jag ska köpa en iMac eller en MacBook Pro. Efter många om och men har jag nu i alla fall bestämt mig för en Pro, tror den kommer passa mig mycket bättre. För det första vet jag liksom inte ens om jag kommer få plats med en stationär i min framtida lägenhet. Och får jag det och verkligen saknar storleken får jag köpa till en skärm helt enkelt. Beställer den dock inte förens om en månad typ, har så mycket utgifter den här månaden med PT-timmar, objektiv, resor osv så någon måtta får det vara haha! 🙂

Kommentarer

  1. Anna

    Ett tips är att kolla på en macbook pro med retina skärm! Den är mycket lättare än en vanlig pro fast lika bra och med bättre kvalitet på skärmen 🙂 Jag har den och är hur nöjd som helst!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting