Allmänt

Flytthjälp

DSC_0114 DSC_0124 DSC_0117 DSC_0127 DSC_0130

Igår var vi hemma hos mormor och morfar igen för att hjälpa dom inför flytten. Det stora lasset går inte förens i mitten av augusti men i och med att dom har en hel del grejer som ska organiseras, skänkas, slängas osv. Igår fick jag och Alice fick uppdraget att ta hand om alla böcker, det skulle dammsugas, dammas med trasa, sorteras osv. Vi åkte även till tippen, köpte saker till nya lägenheten osv. Kommer sakna deras utsikt på Lilla Essingen som ni ser ovanför, men fick se den nya lägenheten idag och även den har fin sjöutsikt! Medans Alice och morfar var på tippen och mormor på apoteket så lagade jag snabbt ihop en pastasallad som ni ser på bilderna ovanför. Det är verkligen så himla harmoniskt och lugnande att sitta nära vatten, en dag ska jag ha havs/sjöutsikt alltså! 🙂

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej Andrea, kan inte du göra typ collective hauls på din youtube kanal? Alltså inte sponsrade saker utan kläder osv som du har köpt själv som du te.x lägger ut på bloggen? Skulle vara roligt att se !!

  2. Jenny

    Såså glad att jag har lyxen att ha sjötomt! Bästa som finns. Känner typ; kommer jag kunna nöja mig med något annat än de nu när man är van? :/

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting