AllmäntVideoinlägg

Video: Ur mitt kameraalbum

Check it oooouuut 🙂

Kommentarer

  1. Fanny

    Så rolig video, jag o min mamma tittade tillsammans och vi båda skrattade supermycket! Fler sånna här videos grymma Andrea!:)

  2. Vanessa

    Du säger ”asså” så jäääävla ofta så att man inte klarar av att kolla på videon. 50 gånger per mening hahaha och så säger du att du pratade som en fjortis i dina först podcastavsnitt men du pratar på exakt samma sätt nu

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting