AllmäntReceptTips

Beirut Cafe

DSC_0201 DSC_0228 DSC_0222 DSC_0212
Någon som vill köpa lite dricka för 39 900? VÄRT 🙂DSC_0221 DSC_0225

Igår hade vi en halvdag på Utö men en heldag med familjen. Så när vi åkt hem från Utö tog vi det lugnt hemma i någon timme för att fräscha till oss lite efter en dag i solen. När alla var klara och fräscha igen så körde jag bilen in till stan. Vi har ju garageplats i Hötorgsgaraget men det är typ så lite folk i Stockholm nu att vi kunde parkera på gatan supernära restaurangen så det var skönt! Jag har faktiskt aldrig varit på Beirut Cafe förut men hört massor med positivt om det stället så var riktigt taggad! Kan ju även tillägga att jag verkligen gillar libanesisk mat så hade höga förväntningar. Allt var verkligen supergott och mina förväntningar nåddes (eller hur fan man ska uttrycka det är astrött). Kan verkligen rekommendera att beställa deras avsmakningsmeny, man fick massor med gott för cirka 300 kr per person.

Kommentarer

  1. sofia

    Tips är att prova Tabbouli om du gillar libanesiskt. Kostar också runt 300 för avsmakningsmenyn, bara att alla smaker är lite bättre!!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting