Allmänt

En dag i skärgården

DSC_0137 DSC_0140 DSC_0146 DSC_0186 DSC_0190 DSC_0164 DSC_0173 DSC_0156 DSC_0198

Igår vid halv tio åkte hela familjen hemifrån ut mot Årsta havsbad för att gå på färjan till Utö. Det var dock nära att vi inte hann med båten även fast vi var typ 40 minuter tidiga haha.. Det var nämligen fullt på varenda parkering och när vi väl hittade en parkering så funkade inte automaten så vi var tvungna att springa till en annan automat och sen tillbaka och sen till bryggan och herregud alltså.. Vi hann i alla fall med båten och cirka 45 minuter senare var vi på Utö! Snacka om en bra dag att åka ut till skärgården, det var sådär lagom varmt verkligen. Vi chillade vid några klippor och sen åt vi lunch på Seglarbaren. Jag åt en supergod vegetarisk burgare och Alice tog en maaagisk räksmörgås. Vi körde en halvdag där och sen åkte vi hem ett par timmar efter lunchen. Så himla sjukt, vi hade verkligen jättebra väder hela dagen tills vi närmade oss hemma med bilen då öste regnet ner! Vädret har verkligen varit konstigt de senaste dagarna här i Sthlm. Sol ena sekunden och ösregn den andra..

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting