Okategoriserade

Suede Sneakers

Innehåller Adlinks

puma

Dessa skor i mocka är ju otroligt poppis, de syns ju överallt på Instagram och Rihannas design i samarbete med Puma sålde ju slut på sekunder typ. Så ”slösa-skon” kan jag inte ens hitta på någon hemsida, men det kanske bara gör ”spara-skon” ännu mer intressant. Jag själv har ju varit på jakt efter Rihannas skor men förgäves. (Såg att dom var slutsålda nu i beiget, men svarta finns HÄR!)

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting