BekännelserOutfitsVideoinlägg

10 SAKER OM MIG

Inlägget är i samarbete med NA-KD.COM!


En ny video, yeeey! I denna video berättar jag 10 saker ni kanske inte visste om mig. Den gör jag i samarbete med NA-KD, så jag visar samtidigt upp lite snygga outfits. Den här veckan har ni 20% rabatt på hela deras sortiment. Om ni vill se alla kläderna jag visade upp i videon så hittar ni dom på följande länk: https://na-kd.com/andrea20 

Kommentarer

 1. Bea

  Haha det där med att kissa innan man ska sova och ha vattenglas är så jag! Precis lika dan! Även med resfebern, vill knappt åka när det väl är XD

 2. Anonym

  Superhärlig och rolig video! Hade exakt samma problem med höfterna när jag föddes 🙂 Hur snygg är du inte då? Ha det bäst! 🙂 🙂

 3. Anonym

  Hahaha så skön med ljusslingan där i bakgrunden! Älskar dina videos, haha men vet du hur många gånger du förde handen genom ditt hår i den här videon, inte för det gör något men blev så irriterande tillslut, aja puss och kram skumbanan!

 4. Julia

  Älskar dina roliga inzooms!!! Fortsätt med det!!

  Sen har ja precis samma problem med kissandet innan sova. Precis innan ja ska sova måste ja kissa! Haha

  Kram ❤️❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting