AllmäntResor

Flashback Copenhagen

Alla bilder är från Beas blogg!

Som ni vet så var ju jag och några andra bloggare i Köpenhamn förra (eller var det förrförra?) helgen. Vi var ditbjudna av Maybelline för att fira deras nya strobing-produkt på ett event. Så bloggare från Norge, Finland, Sverige och Danmark var samlade i Köpenhamn, så himla roligt. Kom i alla fall på att jag inte visat er några bilder från själva eventet, syftet med att vi var där. Men det beror på att mina bilder blev så jäkla kassa, när jag ser Beas bilder känner jag verkligen att jag borde investera i en extern blixt, blir så mycket proffsigare i sånna här miljöer..

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting