AllmäntTipsWanted

Snyggt i höst!

Inlägget är i samarbete med NA-KD.COM och innehåller ADLINKS

fall1
1. Grön pälsjacka – LÄNK // 2. Svart blus med chocker – LÄNK // 3. Grå jeansjacka – LÄNK

fall24. Svart kjol – LÄNK // 5. Beige, stickad tröja – LÄNK // 6. Långärmad jumpsuit – LÄNK

fall3
7. Rosa pyjamasskjorta – LÄNK //8.  Beiga klackar – LÄNK // 9. Brun kjol i ”mocka” – LÄNK

Som ni hörde i videon jag la upp igår så har jag den här veckan ett samarbete med NA-KD.com. Så ni har 20% rabatt i en hel VECKA. Hur nice?? Ni kanske till och med kan fynda första julklappen haha? Då har ni råd att ge något liiite finare till kompis, mamma, syster exempelvis. Mina favoriter av dessa är den svarta blusen och den beiga tröjan som går över axlarna, huuur snygga?? Kjolarna såg ni ju i min video, perfekta höstkjolarna. Men som sagt, 20% rabatt hela veckan om ni anger ”ANDREA20” på NA-KD.COM

andrea20

Kommentarer

  1. Madeleine

    Sitter och lyssnar på er pod nu och känner att du och jag verkar vara så lika! Och det är så skönt! Älskar podden och att man kan känna igen sig i det ni pratar om och tar upp. Ni är så jäkla härliga!

  2. Josefine

    Andrea! Kan du snälla tipsa om snygga svarta byxor? 🙂 använder i stort sett bara svarta jeans just nu, då jag inte gillar blå jeans. Men det blir såå tråkigt att gå runt med svarta likadana jeans varje dag! Har för mig att du sagt någon gång att du oxå föredrar svarta byxor, så du kanske har nåt tips? Tack för en bra blogg! Kram

  3. Matilda

    Jävlar vad jag är på din sida angående dagens podd!!! Förstår VERKLIGEN inte grejen med att ens partner ska gilla bilder på andra tjejer etc. Det är allmän känt att selfies, at the end of the day, många gånger enbart handlar om bekräftelse, så varför ska MIN pojkvän ge andra tjejer bekräftelse? I don’t get it. På samma sätt som jag inte hade tyckt det var okej att min pojkvän följde en tjej med 2M följare (eller 100 för den delen) som enbart lägger ut bikinibilder i string där hon showar röven, hade aldrig accepterat det. Varför ska min kille sitta och sukta efter en annan tjejs röv på instagram när han har mig? Jag tycker verkligen att det är respektlöst och det handlar inte bara om att man är svartsjuk. Sedan absolut, skulle inte bry mig om min pojkvän gillar en nära tjejkompis bild men han har inga nära tjejkompisar liksom. Han följer sedan innan vårt förhållande ett par VS-modeller och i couldn’t care less, vad jag ser när jag är med honom scrollar han ändå bara förbi dom utan att lägga någon större tanke vid deras bilder. Dock skulle jag verkligen inte uppskatta om han följer ”vanliga” tjejer enbart för deras utseende, för precis som du säger: varför skulle han ge dom bekräftelse genom att följa eller likea? Nu har jag och min pojkvän aldrig haft något problem med att den ena är för närgången/flirtig med personer av det motsatta könet och jag har 110% tillit till min pojkvän, MEN jag hade absolut inte uppskattat om han gillat en tjejs selfie (bortsett från den enda ”tjejkompisen” han har eller om han skulle gilla någon av mina nära vänners som han lärt känna) och framförallt inte en tjejs selfie om fokus ligger på pattar eller en spegelbild med fokus på röv, då hade det tagit hus i helvetet, hahaha. Men det är också lite för att han känner precis samma sak. Porr har jag inte alls problem med för jag själv kollar det och vet for a fact att det inte är tjejerna i sig man tänder på utan handlingarna personerna utför så att säga, haha. Och en like är symbolisk på ett sätt också. Fine om min kille tycker att Rihanna är snygg, men varför likea? Varför visa det utåt liksom? Och här är det ju ännu mer relevant när det gäller en helt vanlig tjej han kanske gått i samma skola som för något år sedan, varför måste hon VETA att du gillade bilden? I don’t get it… Helt ärligt så trodde jag inte att jag skulle ha problem alls med det när jag var singel (aldrig haft ett förhållande innan detta och är 21, vi har varit tillsammans ett halvår) men blev bevisad motsatsen, kan ha att göra med att min pojkvän är den av oss som från början visade tecken på svartsjuka så det har väl smittat av sig lite. Men vi har aldrig haft något problem med detta så det är skönt i alla fall 🙂 nu blev det ju ett väldigt långt inlägg haha…

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting