AllmäntVideoinlägg

Inspelning med SVT Play

fullsizerender-1
Hanna och jag på inspelningen imorse!

Hej på er! Alltså hur kan det redan vara onsdag? Den här veckan (tre dagar haha) har gått så himla fort. Men det gör mig glad för då blir det snart 21a oktober hehehe.. I alla fall. Halv tio imorse kom min taxi som skulle ta mig till Spånga för att spela in Hanna badar med en kändis. Jag hade rätt mycket panik i taxin dock, inte bara var den tio minuter sen utan det var också KAAAAOOOOSSS i trafiken. Alltså vi rullade 5 km/h på Essingeleden.. Men jag hann fram i någorlunda bra tid i alla fall. Jag blev tillfrågad om jag ville medverka i Hanna badar med en kändis för några veckor sen och självklart ville jag det, det var verkligen superkul och jag tror ni kommer tycka det också. Avsnittet kommer ut någon gång i November tror jag, kommer självklart säga till då så ni kan se! 😀

Kommentarer

  1. Josefine

    Tycker Essingeleden alltid är lite kaosartad.. bor inte i Stockholm och har därför inte superkoll på bussar och så. Skulle för ett tag sedan ta bussen till Bromma flygplats och min vanliga buss passade inte. Hittade en annan och såklart kör den ut på Essingeleden där det står still. PANIK! Men jag hann i alla fall, haha 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting