New inSkönhet

New in

Innehåller adlinks

dsc_2751
Förut, för typ fyra år sedan så la jag alltid upp ALLT jag köpte här i bloggen. Det var väl förmodligen för att jag inte hade något bättre att skriva om (som nu haha..). Men, jag som alla andra köper små men nödvändiga saker ibland och vem vet, några av er kanske tycker det är intressant att se! 🙂

dsc_2756
LÄNK
Den här köpte jag då min förra tagit slut. Det är en tvål som jag använder till mina sminkborstar och sminksvampar. Tycker verkligen den funkat så himla bra, finns säkert massor med andra som också funkar men den här har jag verkligen fastnat för! 🙂

dsc_2754
LÄNK
Torrshampoo, har verkligen haft panik nu i några veckor då jag varit utan. Det är verkligen så skönt att kunna rädda håret en dag extra utan att behöva tvätta det.

dsc_2752
LÄNK
Jag vet inte om ni kommer ihåg det men jag skrev för ett tag sen  (eller om det var på youtube…) att jag typ bara kört på brun utan sol från St Tropez men gärna testar någon ny. Många av er tipsade om denna så ska bli spännande att testa!

dsc_2753
LÄNK
Och en ny sminksvamp! Även om jag nu köpt en ny rengöring så känner jag att mina andra (har två stycken, inte 20 om någon trodde det haha) börjar bli.. Gamla. Jag vet inte riktigt men jag typ äcklas av dom lite så kände att det var dags för en ny. Har testat massor med olika märken och gillar denna från Real Techniques så det fick bli en till sån, den var nedsatt på H&M så yey me 😀

Kommentarer

 1. Emma Lindell

  Jag tycker BUS:en är superbra! Jag tycker det blir jämnt och bra färg, torkar snabbt vilket jag gillar. Kanske, bara kanske om man ska säga något negativt så sätter den sig väldigt snabbt och blir lite svårare att blanda ut, men är man snabb så haha 🙂

 2. Melina

  har testat cocoabrown men tycker den blir lite orange, torkar snabbt så man inte hinner blanda ut den och färgar av sig mycket på lakanen (iaf första natten). otippat nog gillar jag kicks egna bus! älskar färgen man får, ser lite grön ut i början men efter en dusch är det typ samma färg som jag får när jag solar utomhus. ett tips bara!

 3. Sofie

  Haha kommer ihåg när alla gjorde inlägg på exakt allt man köpte, men jag gillar fortfarande såna inlägg! Det är också trevligt att du skrivit lite text och så också, blir lite som rekommendationer, kul! 🙂

 4. Hanna

  Hej Andrea!! Hade du inte kunnat göra en liten recension av BUS;en, har tänkt köpa den under en tid nu men varit osäker… 🙂
  Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting