AllmäntRecept

Vegansk lunch

dsc_2732dsc_2723dsc_2739dsc_2743dsc_2747 dsc_2735 dsc_2727

Hej på er hörni! Igår var en hektisk dag så hann tyvärr inte uppdatera som jag hade tänkt. I alla fall, igår var jag bjuden på lunch. Det är ju alltid lika trevligt med events som företag anordnar, men extra trevligt är det när det är i samband med frukost, lunch eller middag (hehe). Man får min uppmärksamhet extra bra när mat är med i bilden så att säga. Igår var det Risenta som bjöd in till lunch och snack om deras nya produkter. Dom har släppt olika blandningar som man kan göra vegansk mat med, det är maten ni ser ovan på bilderna. Vi var på Urban Deli så deras kock fick göra biffarna med blandningarna, det var sååå gott! Sen var det så himla trevligt att träffa Ellen och Sabina också, det var självklart roligt att vara med Mathilda också men alltid roligt att träffa folk man inte träffar lika ofta! 🙂

Kommentarer

  1. Jessica

    Hej Andrea! Du är så inspirerande och jag älskar verkligen din blogg och din youtube kanal.
    Man får sån underbar energi från dig som verkligen smittar av sig! Ett litet önskemål, skulle inte du kunna göra en makeup tutorial eller get ready with me snart igen? Med dina absoluta favorit produkter, och lite smink tips.

    Du är bäst och grattis till lägenheten!!!! Det är du så värd.

  2. Emma

    Håller helt med dig om dina åsikter kring likes på instagram! Förstår inte heller varför man skulle göra det om man har pojkvän

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting