AllmäntTipsWanted

Jumpsuit-mania

Inlägget är i samarbete med NA-KD och innehåller Adlinks

nakd_culotte_belted_jumpsuit_1018-000170-0176-1356
1an // 2an // 3an

nookie_rendezvous_jumpsuit_1279-000029-0002-221
4an // 5an // 6an 

Som ni hörde i måndags så har jag en rabattkod till er som gällde en vecka framåt, alltså i några fler dagar framöver. Här ovanför ser ni sex stycken jumpsuits som jag tycker var riktigt fina. Som ni vet älskar ju jag jumpsuits 🙂 Tycker det är det perfekta plagget när det blir lite kallare också. Inte för att det värmer utan för att det känns mer bekvämt. Som sagt, ”ANDREA20”Na-kd.com till och med måndag. Yeeey!

Kommentarer

  1. Julia

    Hej! Det här kanske låter konstigt men jag undrar vilket puder du använder. Jag träffade nämligen dig och tog kort med dig på Justin Bieber konserten och du ser så flawless ut medans mitt puder LYSER vitt!! Haha tacksam för svar. Kram du äger!! <3

  2. Petra

    Kan inte du göra en video eller ett inlägg där du visar hur du förvarar allt ditt smink och vart du köpt förvaringslådorna? Du verkar ha så många bra och smarta förvaringslådor. Skulle uppskatta detta extremt mycket då jag snart kommer flytta hemifrån och vill liksom organisera upp allt mitt smink på ett bättre sätt. Älskar att följa din blogg!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting