AllmäntInredning

Mobilbilder

Många av er uppskattade mina videos där jag visade upp bilder ur mitt kameraalbum, tänkte att jag kan göra en lite light version här i bloggen. Här nedanför hittar ni i alla fall några random bilder som jag har på min iPhone just nu. Och som ni förstår och märker så är det mycket inredning och kopplat till lägenheten hahaha…

inspo
Här är två bilder som INTE är mina egna, jag har hittat dom på pinterest och sparat dom för att dom var inspoooo som man brukar kalla det. Den vänstra bilden sparade jag för att det är en sån tv-bänk jag skulle vilja ha. Som det ser ut nu kanske vi inte köper en ny tv-bänk direkt utan kör på en byrå som jag har hemma. Tycker i alla fall att det är väldigt fint med vägghängda tv-bänkar. Bilden till höger sparade jag för att jag tyckte den var så fin. Vi har köpt ett soffbord i marmor nu så i am super happy 😀

img_5386
Bilden till vänster: Den här är fotad på Åhléns inredningsavdelning. Jag och Anton tyckte dessa mattor var fina. Jag har sagt att jag inte vill ha en ”långhårig” matta. Nu ser det dock ut som att det blir så då vi kommer använda min matta som jag har i sovrummet nu ett tag innan vi köper en ny matta då det är rätt dyrt. Bilden till höger: Den här är fotad på H&M Home, tyckte den här filten var sååååå fin och nu kan jag inte hitta den någonstans!? När jag fotade den hade det gått ett dygn sen jag köpte lägenheten så kände inte att det var läge att börja köpa filtar.. Ångrar det nu 🙁

img_5322
Bilden till vänster: Hahaha alltså.. Blir så trött på mig själv. Såg den här bilden och ba wtf? Varför har jag fotat pappas bil i garaget. Så ba.. juste 🙂 Jag har väldigt svårt att komma ihåg vart jag ställer bilen så har alltså fyra olika bilder på bilen och området i garaget så jag skulle hitta tillbaka.. Bilden till höger: Det finns ett badrumsskåp i badrummet i lägenheten, kommer dock inte ihåg hur stort det är eller hur det ser ut.. Hittade det här på Ikea och tyckte det var perfekt med den inbyggda belysningen! Sen var det även väldigt rymligt 🙂

img_5478Bilden till vänster: I köket kommer vi lägga ett helt nytt golv då det idag ligger en plastmatta där vilket jag inte vill ha. I vardagsrummet kommer vi slipa golvet i samma nyans som golvet på bilden som även ska läggas in i vårt kök. Tycker det är så himla fint med en ljus och kall ton! Bilden till höger: När jag och Anton var på Ikea så testade vi sängar då vi ska beställa säng via nätet. Det kändes liksom rätt risky att köpa en säng för flera tusen om man inte ens känt på dom i verkligheten. Som tur var kom vi överens om vad som blir bra. Vi kommer ha en säng som är 160 cm bred! 🙂

Kommentarer

 1. Nelly

  Inte helt säker men tror att den filten från hm home finns på MOS, va där igår och tror jag kollade på den filten. Iaf någon liknande som kostade lika mycket
  Kram
  Din blogg är grym

 2. Sara

  Vet inte om ni har tänkt på det, men det kanske inte är det bästa att ha trägolv i köket. Man spiller mycket, slappar när man diskar, lagat mat och äter vid matbordet. Golvet kan svälla och få permanenta fläckar.

  Bara ett tips, fint golv annars

 3. Sara

  Vet inte om ni har tänkt på det men det kanske inte är det bästa att ha trägolv i köket, då man spiller och slappar mycket när man lagar mat, diskar , äter vid matbordet. Golvet kan svälla och få permanenta fläckar

  bara ett tips, annars är golvet jättefint

 4. Rebecca

  Kan tipsa om att den tv-bänken du är ute efter heter bestå i från ikea 🙂 där kan du köpa själva ”stommen” och att sedan kolla in andra supertipset med hemsidan Superfront som gör fronter/dörrar till just denna modellen bestå. Dom har jättefina fronter och framförallt superfina handtag i mässing etc. till tv-bänkar men även till kök, garderob etc. 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting