AllmäntSkönhetTips

Andrea testar: Cocoa Brown

Innehåller adlink

dsc_2752

När jag visade upp att jag införskaffat mig en ny brun utan sol så var det många av er som bad mig testa och skriva en liten utvärdering. Och absolut kan jag göra det! Jag själv tycker att det är roligt att testa men också roligt att få dela med mig så ni kan bilda er en uppfattning innan ni bestämmer vad ni vill köpa.

img_5692
Innan moussen / 2 minuter efter jag satt på moussen!

LÄNK

Min första reaktion var att jag blev brun väldigt fort, som ni ser. Den andra var att wow vad fort det torkar! Jag använder ju vanligtvis St Tropez och den är rätt klibbig i typ 30-60 minuter för mig. Dock blev jag lite besviken.. Det stod ”DARK” på flaskan och då förväntade jag mig faktiskt lite mer effekt, det här blev väl som vilken bus som helst liksom.  Men att det var 1 hour tan stämmer verkligen! Eller ja typ 2 minuter tan om man kollar på bilderna. Det största plusset enligt mig är att den är väldigt prisvärd, runt 100 kronor får man betala för den jag har. Något negativt var att jag upplevde att den ramlade av lätt i duschen, att man behöver ta nytt varje dag om man vill har kvar den solbrända looken hela tiden liksom.

Kommentarer

 1. Jennifer

  Den är perfekt att ta på innan man lägger sig, duschar av när man vaknar och sen upprepar dett tills man nått den bruna nyans man vill ha! Kan tex sova med den, duscha av den på morgonen sedan ta på mig den på nytt direkt efter duschen och gå med den hela dagen, duscha av innan läggdags pch lägga på igen osv ☺️ Man får prova sig fram helt enkelt! Vill jag ha en bra bränna till fredag börjar jag redan att bygga upp den på onsdag 💁🏼

 2. Josefin Okstam

  Hej! Detta har inte alls med inlägget att göra men hoppas på svar ändå (och hoppas du inte tycker det är för personligt) 🙈. Men om jag inte minns fel så gjorde inte du en IPL behandling för typ ett år sedan? Är dina behandlade områden fortfarande hårfria? För är sugen på att också genomföra IPL behandling men det är ju väldigt dyrt (plus att man behöver flera behandlingar) så vill ju inte slänga massa pengar i sjön om det inte fungerar så att säga haha. Så min fråga är helt enkelt om det har funkat för dig, och om du faktiskt är hårfria fortfarande? 🙂

 3. Amanda

  Man blir hur brun som helst av den om man sover med den! De gör jag jämt plus tar alltid 2-3 lager och när jag vaknar på morgonen ser de ut som jag varit utomlands!

 4. Amanda

  Tack för en super bra blogg! Använder alltid denna brun utan sol och den trillar lätt bort men de beror på hur länge du har den på dig innan du duschar. Brukar ta på den på kvällen och sova med den till morgonen efter då sätter sig färgen betydligt bättre👍🏼 Kram

 5. Anonym

  Känns som att man missförstår denna brun utan sol produkt då man ska skölja av den. Antingen efter 1 timme för lätt solbränna, eller 2 till 3 timmar för lite ”mörkare” bränna. Och eftersom busen inte klibbar så jättemycket är det många som sover med det och sen på morgonen spolar av sig, då har man en bränna som håller ett par dagar (iafl på de jag pratat med och när jag testade själv med att sova med det)

  Så ett tips nästa gång du ska testa cocoa brown så gör detta och se om det blir någon skillnad! men saker funkar ju inte riktigt lika bra på alla vilket är synd

 6. Helena

  Vill inte låta elak eller något haha, men den där ska man ju ”tvätta av” efter ca 1-3 timmar (beroende på hur brun man vill bli), därför ser det ut som det gör i duschen! För den är mer som en ”spraytan”, du blir dunderbrun fort men sen duschar du bort det ”överflödiga”. Sen har dem en body lotion som är återfuktande, man kan använda den för att ”uppgradera” brunheten med dagligen, om du förstår vad jag menar?😅 testa det om du vill så kanske det funkar bättre! Kram kram

 7. Nellie

  Håller med dig! Har använt denna moussen i 8 månader regelbundet, älskar att man blir brun direkt och att den inte är så klibbig, men den går ju bort så lätt efter en dusch.. är fortfarande på jakt efter en som är som den här fast längre hållbarhet 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting