AllmäntNew inOutfits

Classic Black

Inlägget skrivs i samarbete med Daniel Wellington

dsc_2839 dsc_2857 dsc_2859-2dsc_2872 dsc_2855 dsc_2882

Heej på er!
Hoppas allt är bra med er. Vill ni veta något roligt? Daniel Wellington har släppt en helt ny klocka! Ni känner ju säkert till dom från tidigare, det finns klockor i massor av varianter, färger och storlekar. Men nu har de släppt en helt ny variant som heter Classic black. Som ni ser på bilderna ovanför så är urtavlan svart istället för vit som alla de andra klockorna från DW är. Gillar verkligen det helsvarta starkt! Om ni vill kolla in Classic Black ni med så går ni in på Danielwellington.com och sen på förstasidan kommer ni kunna fylla i en kod för att se kollektionen, då skriver ni ”ANDREAVIKTORIA”. Koden ger er inte bara tillgång till den nya utan ger er också 15% rabatt på hela sortimentet. Yeey!

 


Kommentarer

 1. Nathalie Jonsson

  Hej Andrea!
  Jag undrar hur du gör med kläder du inte längre vill använda, finns det något ställe du säljer det på eller så? 🙂
  Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg!
  Med vänlig hälsning, Nathalie

 2. Moa

  Sjukt fina bilder! När du fotar outfts, fotar du dem själv med hjälp av stativ och fjärr eller är det någon annan som fotar? Kram <3

 3. Anonym

  Hejsan Andrea! jag undrar över ringen du har på ditt vänstra ringfinger, har försökt kika på dina bilder och det ser ut som att du har den hela tiden, eller ganska ofta ändå 🙂
  Eftersom det vänstra ringfingret är det finger man har sin förlovnings eller vigselring på. Är det typ som en löftesring som du och Anton har eller tycker du bara att det är fint att ha den där? Nyfiken 🙂
  Du är jättefin och har en jättefin blogg! Kram kram

 4. Elin

  VART ÄR DOM DÄR SNYGGA JEANSEN IFRÅN?? så snygg du är verkligen så fin både insida och utsida vad man kan märka av på dina sociala medier! <3 <3

 5. Lotta

  Lyssnade på podcasten från bloggbusiness imorse där du va med och jag älskade det. Du är en sån himla underbar människa och man blir alltid glad när man kollar på dina videos, din blogg eller lyssnar på eran podd =)

  Kommer nog läsa din blogg och följa dig på alla dina sociala medier så länge du har dom =)

  Kram på dig

 6. Emelie

  Hej Andrea! Undrar ifall du kunde göra ett inlägg om din träning, om bootcampet. Vad det är, vart det finns, kostar & vad man gör?

  Jätte fin blogg, älskar den! Kram!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting