AllmäntInredningVideoinlägg

FLYTTVLOGG #4

Videon & inlägget är i samarbete med NA-KD.com och innehåller adlinks!

Sådär! Äntligen har jag fått upp flyttvlogg nummer 4. I den här vloggen får ni följa med under hela tre dagar. Detta för att få så mycket innehåll som möjligt och för att jag helt enkelt inte hinner/orkar filma mer när vi håller på att fixa liksom. Jag hoppas verkligen ni har förståelse för att det halvt ekar tomt här inne på bloggen nu men har verkligen sååå mycket att göra inför livepodd och flytt. Imorgon avklaras ju i alla fall eventet i Hötorgshallarna och livepodden så då kommer jag ha lite mer tid i alla fall. Är verkligen så HIMLA stressad just nu haha.. Här nedanför hittar ni i alla fall de plagg som syntes i videon länkade!

nakd_suede_biker_1059-000045-0010-17319-1
1an // 2an // 3an

nakd_basic_sweater_1044-000019-0115-15697
4an // 5an // 6an // 7an 

Kommentarer

 1. Lina

  Åh har letat som en idiot efter en liknande jacka!! Vart köpte du den? Och är den liten i storlekarna? Man vill ju kunna ha en tjockare tröja under.. KRAM!!

 2. sofia

  om du inte har hittat besticklådan från ikea ännu, så finns det ett ”köks-plan” längst ner i varuhuset. Alltså nere vid returer & hemkröning. Kanske att den finns där inne.

 3. Anonym

  Vilken storlek har du på tröja nummer 6? Hur är storlekarna på nakd? Stora eller små? Vill jättegärna beställa därifrån men är osäker på storlekarna.
  Grym flyttvlogg!

 4. Filippa

  Tack för du har världens bästa lista på spotify(Andreas favoriter), perfekt blandning mellan allt och älskar alla lite drake och liknande låtar!! Den gör mina dagar lite bättre faktiskt!

 5. Anonym

  Hej! hade varit snällt om du kunde sprida vidare min blogg då jag vill fokusera genom blogg att få tonåringar ska förstå att de är okej att inte må bra! Mvh/ en tjej med känslor!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting