Allmänt

Häng med oss imorgon!

I SAMARBETE MED HÖTORGSHALLEN

stockholm-food-week-svart

Nu är det bara en dag kvar tills jag och Mathilda kommer hänga i Hötorgshallen (kl 16-17.30 cirka) för att prata mat, kärlek, vänskap eller något helt annat tillsammans med er. Vi kommer vara på plats och dela ut varsinn veckomatsedel med några av våra favoritrecept. Jag kommer som sagt ha recept med temat ”snabbt och enkelt” och Mathildas tema kommer vara vegetariskt. Best of both worlds helt enkelt! Efter att ha testat mina recept kommer ni älska mig, jag lovar haha! Förutom att vi kommer vara där så är det ju som sagt Stockholm Food Week By Hötorgshallen så det kommer vara massor med roliga happenings och inspo i matväg. Klicka HÄR för att läsa mer, se eventschema osv. Är sååå taggad på att träffa er och bara hänga lite <3 <3


Kommentarer

 1. Madeleine

  Hej Andrea!! Till att börja med vill jag säga wow till golvet! Det blev sååå snyggt verkligen drömgolv??

  Jag tar studenten i sommar och har kommit till stadiet det är dax att beställa studentmössa så undrar bara vilka mössor du och Mathilda hade? Vart köpte ni? Och vad kostade det?

  Kraaaaaam

 2. Olivia

  Hur tar du brun utan sol på dina händer?
  Mina blir alltid så fläckiga och dina ser inte alls ut att vara fläckiga.
  Tacksam för svar! DU ÄR BÄST!

 3. Johanna

  Hej Andrea! 🙂
  Har tittat på dina flytt vloggar och blev helt kär när ni visade färgen till ert sovrum. Har länge letat efter grå färg till mitt rum, så tänkte höra om du kommer ihåg vad färgen hette och vart ni köpte den.
  Kram, ha det bäst 😀

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting