BekännelserTips

LÅTAR SOM GER MIG ENERGI

Ni brukar gilla när jag tipsar om musik jag lyssnar på, något som varit lite efterfrågat är musik jag gillar att festa och dansa till. Jag har ofta nämnt att jag helst inte lyssnar på typisk house när jag är ute, jag vill ha hip hop och RnB! Poängen är att jag vill känna mig ON TOP of the freaking world. Jag vill känna mig som en boss ass bitch. Jag vill känna mig ostoppbar, untouchable. Musik som höjer mitt självförtroende och som är najs att dansa till helt enkelt! Det finns massor av fler låtar men här nedanför hittar ni några favvisar! I Don’t Fuck With You är ju en personlig favorit. Hur jävla roligt är det inte när den kommer på när man är ute eller på fest hahaha? Love it.

LÅTAR SOM GÖR MIG TAGGAD!
Jay-Z & Kanye West – Ni**as In Paris
Snoop Dogg Smoke – Weed Every Day
Dr Dre & Snoop Dogg – The Next Episode
Rihanna – Bitch Better Have My Money
Rihanna & Drake – Work
Drake – One Dance
Drake – Controlla
Drake – Still Here
Kanye West – Stronger
Kanye West – Famous
Kanye – Black Skinhead (!!!)
Wiz Khalifa – We Dem Boyz
Big Sean & Drake – Blessings
Beyonce – Crazy In Love
Beyonce – Drunk In Love
Beyonce – Run The World (Girls)
Fetty Wap & Remy Boyz – 679
Fetty Wap – Trap Queen
Rae Sremmurd – No Type
Desiigner – Timmy Turner (!!!)
Desiigner – Panda
Ariana Grande & Nicki Minaj – Side To Side

Sen måste jag ju erkänna att jag lyssnar på många av dessa låtar till vardags också. Det är inte festmusik för mig egentligen utan mer musik som jag älskar att lyssna på när jag vill tagga till lite extra, haha förstår ni? Vet inte riktigt vad man ska säga att detta är för genre men men.. Jag är inte intresserad av att gå till ett dansgolv där en DJ inte spelar Drake, Kanye West, Jay Z, Beyonce eller Rihanna liksom. 🙂 Mathilda och jag är rätt olika när det kommer till musik haha.. Jag ogillar väl inte musiken hon gillar men hon skulle nog inte sätta dessa låtar på sin egna lista hahaha.. Vill även tillägga att vissa av dessa låtar kan kräva en bra remix för att de ska bli festliga och inte bara grymma!

Vad vill ni höra för musik när ni är ute/festar?

Kommentarer

  1. E

    Lyssnar på denna typ av musik när jag tränar, blir sååå taggad av dem! På dansgolvet mer typ Drake och ”dansvänliga” låtar med text man kan sjunga med till och en en rytm man kan dansa till!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting