AllmäntInredning

Gårdagens fix

dsc_3390
Jag bäddade sängen för första gången igår! Dock ser det inte riktigt ut som det ska. Vi ska ha två eller tre kuddar till samt ytterligare ett täcke. Jag och Anton kommer ha varsitt. Tycker absolut att det kan vara mysigt att dela täcke men tycker det är lite jobbigt då Anton är så HIMLA varm. Alltså jag får panik ibland för att han är så varm när vi sover bredvid varandra, så han får liksom hålla sin värme inom sitt täcke haha 🙂
dsc_3391
Såhär ser byrån ut i sovrummet som jag och Stella monterade här om dagen. Är så himla nöjd över att vi köpte den här!

dsc_3387
Hade egentligen tänkt göra ett inlägg per rum sen när allt är klart där jag skriver vart allt är ifrån men i och med att så många frågat om den här lampan så kan jag ju passa på att säga att den är från Bauhaus! ÄLSKAR den alltså! Ville inte ha en industriell känsla i sovrummet, det ska vara mysigt utan att vara gulligt. Tycker den här lampan förmedlar precis det jag var ute efter! 🙂

dsc_3393
Anton målade om köket igår också! Från lilagrått till vitt. Vi tänkte först ha kvar den färgen som var men sen kände vi att det blir för mycket grått haha.. Det räcker med vardagsrummet och sovrummet! Plus att köksluckorna är redan ljusgrå (väldigt ljusgråa) så det skapar ändå lite ”liv” i köket. Sen är våra fina matstolar också gråa. Herregud, grått var det ja! 🙂 Om ni undrar vad han har på sig för byxor så är det hans mjukisar som han vände ut och in när han målade.

dsc_3403 dsc_3396
Sen monterade vi upp vår egengjorda hatthylla. Vi köpte hyllan och konsolerna på Bauhaus, sen målade vi dom i samma färg som sovrummet är. Stången och beslagen är köpta på Lundell & Zetterberg på Birger Jarlsgatan här i Stockholm. Tror hela kalaset gick på cirkus 250 kr i och med att vi redan hade färgen. Men vad ska vi göra åt vårt groteska elskåp??? Har panik helt ärligt talat alltså. Ska vi försöka bygga någon låda/skåp att ha utanpå eller vad gör man..

Idag kommer förhoppningsvis elektrikern och rörmokaren hit igen för att installera våra vitvaror vi fick hit i torsdags, eller förhoppningsvis; dom ska komma hit. Hoppas bara att allt går vägen och att det går att installera allt som det ska helt enkelt. När allt sånt är fixat i köket kan vi ju faktiskt börja bo här.. Helt sinnes! Vi har monterat hela sovrummet nu och vardagsrummet börjar även det ta form. Vi har inte börjat med String-hyllan än och vi ska köpa en ny tv-bänk men soffan är i alla fall där nu. Soffbordet och mattan tänkte jag försöka få hit idag eller imorgon. Excited!!

Kommentarer

 1. Johanna

  Hej!
  Er lägenhet blir verkligen superfin, väldigt kul att följa. Jag undrar dock, vad heter färgen i ert sovrum och vilket märke är den från? Tack på förhand ?

 2. Tilda

  Hej!
  Gud så fint ni har fixat i lägenheten! Jag tänkte att ni kanske skulle kunna bygga som ett nyckelskåp där ni hänger av er alla nycklar över elskåpet. Tror det skulle passa!
  Kram

 3. Ella

  Så såå fin hatthylla!! Älskar dina flyttinlägg.
  Kul? att du skriver om både de jobbiga sakerna angående flytten samt alla de roliga
  kram

 4. Isabella

  Nu vet jag inte hur det ser ut där er hatthylla befinner sig, men det ser ut som det går in i väggen där den sitter, alltså den är omringad av två väggar bredvid. Vi har också groteska elskåp men har monterat upp en ”gardinstång” (något liknande det) och satt en simpel, snygg och vit gardin som vi drar för (men fortfarande så att själva hatthyllan syns).
  Det är lite trix att hitta måtten och att sy upp gardinen eftersom den bara ska täcka elskåpet, men ett tips iallafall! Den täcker även den övriga förvaringen som man vill ställa där uppe.

 5. Isabelle

  Vi hade samma problem med vårt elskåp här hemma som sitter mitt på en av väggarna i hallen. På Gallerix kan man måttbeställa ramar så måttbeställde en djup ram, valde ut ett motiv och hängde över elskåpet. Blev superbra! Dock sitter ju ert ovanför hatthyllan så kanske ser lite konstigt ut med en tavla så högt upp/över hatthyllan.

 6. Ida

  Hej! Vill börja med att säga att jag älskar att följa din blogg och snapchat. Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om julklappstips, vad du önskar dig, hur du firar din jul iår och hur du firat, kommer du julpynta hemmet, och din syn på julen m.m. Ett helt julinlägg alltså med allt som handlar om julen! Kul med lite sånt nu närmare jul!

 7. Claudia

  Hej! Så fint ni börjar få de! Är så avis!!
  Ett litet tips om ni inte tänkt på det innan. Vill ni inte se det (enligt mig haha) fula ”elskåpet” ni har ovanför er fina nya hatthylla så gör du ett enkelt diy genom att ta en gammal skokartong låda och dekorera den med dekorplast eller måla den så sen matchar väggarna och ”hänger” den på det. Vips så syns de inte längre ☺️Kram!

 8. Julia

  Tycker det är så kul att läsa om din flytt! Precis som du så håller även jag på att flytta hemifrån tillsammans med min pojkvän till en lägenhet som behöver mycket fix… Lycka till med resten utav det som finns kvar, tror att det kommer bli sååå bra! 😀

 9. Emma

  Fint!
  Min sambo och jag köpte ett helt vitt nyckelskåp och tog bort bakstycket. Nu ser man inte längre elskåpet och det har ändå en funktion då man fortfarande kan hänga nycklar i det!

 10. Anonym

  Åh så fint ni får till det!! Jag sydde en liten gardin att ha över mitt elskåp, tycker det funkar bra för då kan man fortfarande lätt komma åt den när det behövs! 🙂

 11. Hanna

  För att dölja säkringsskåpet så kan du köpa en vanliga förvaringlåda som du tycker är fin, skär ut eller låt baksidan va kvar och låt den bara stå emot, eller placera en tavla framför lutandes mot det ?

 12. Guro

  Det kommer til å bli så fint hos dere! Elsker å følge med på flytten og innredningen. Lykke til videre 😀 Ps. grått er niiiiice

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting