AllmäntPodcasts

Goodiebagen på livepodden!

281016-livepodd-hermancaroan-181418-0008

Som jag nämnde igår när jag skrev om livepodden vi hade i fredags så skulle jag visa er hur goodiebagsen såg ut! Alla var inte helt identiska men det var i princip samma innehåll! Förutom att det var roligt att få göra en livepodd så var det väldigt roligt att få bjuda på gott tilltugg, dryck samt att få dela ut 50 stycken välfyllda goodiebags. Jag personligen har aldrig sett en bättre goodiebag på liknande events så kände mig väldigt stolt och glad över att kunna dela ut dessa. Så himla snällt att följande varumärken sponsrade goodiebagen!

GOODIEBAGEN INNEHÖLL:
En Glossybox
Liquid lipstick från Maybelline New York
Hårprodukt/er från Maria Nila. Torrshampo på bilden!
Hårprodukt från Got2b. Volymspray på bilden!
Body lotion från Aco
Halsband från NA-KD
Hårsnoddar & hårborste från Nordic Feel
Eos lipbalm
Deo Doc Intim Wipes
Minilack från
Depend
Mobilskal från Richmond & Finch
Styleby Magazine

Kommentarer

  1. Agnes Fährlin

    Hej! Var på er livepodd och fick ta del av denna fantastiska goodiebag, Dock fick jag ett skal som var för iPhone 5, när jag själv har en iPhone 6. Finns det någon chans att jag skulle kunna få byta, på något vis?

    Du är bäst!!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting