Allmänt

Millan 20

img_4045 img_4052 img_4040 img_4064 img_4048

I lördags var det äntligen dags!! Känns som att jag väntat i evigheter på att Mathilda ska fylla 20, i alla fall sedan April då jag själv fyllde. Hon fyllde ju år i fredags men i lördags bjöd hon hem sina närmsta på trerättersmiddag som var supertrevlig och god. Efter att Mathilda bjudit oss på masssssoooor av god mat så drog vi ut till ett ställe som heter Vida, även känt som gamla Collage! Dom har liksom inte gjort om någonting där inne vad jag kunde märka men det var bättre musik än när jag varit där förut vilket bidrog till en sjukt rolig kväll! Hade verkligen sååå roligt från början till start och det verkade som att Mathilda också hade det vilket var priority nr 1! Fatta att det bara är några (okej typ 5) månader kvar tills jag fyller 21.. Vad händer med tiden helt ärligt talat??

Kommentarer

  1. Amanda

    Åh vad fint Mathilda hade gjort, lyssnade precis på veckans podd och blev så nyfiken på vad du gav Mathilda i 20-års present:) Skulle inte du kunna berätta?? 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting