AllmäntVideoinlägg

Jullkappsutdelning..


Sista videon i vår julkalender är den som släpptes igår och lägligt till julafton öppnade vi julklapparna vi fick av varandra. Tycker båda två fick väldigt fina saker! 🙂

Kommentarer

  1. Emelie

    Andrea!!! Hoppas hoppas du har svaret på min fråga som kanske är rolig? Haha… MEN vart är ditt guldiga snöre ifrån som du använt till Millans paket?! Har letar överallt utan resultat 🙁 kram på er!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting