Allmänt

Födelsedagsmiddag på Un Poco

dsc_4517dsc_4507dsc_4515 dsc_4512
dsc_4520dsc_4521 dsc_4530

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Alice’s 18 årsdag! Snacka om att ha väntat länge haha.. Egentligen väntar hon ju lika länge som alla andra men kan tänka mig att det är lite segt att fylla just 18 sist av alla. Men nu är dagen äntligen kommen och det började vi fira redan igår. Igår sågs närmsta familjen Mamma, Oskar (mammas man och Noras pappa), Nora, Pappa, Marie (pappas särbo), Anton, Alice och jag för att äta middag på Un Poco. Jag har ju varit där två gånger tidigare och jag var verkligen såååå taggad haha. Deras mat är nämligen gudomlig. Gillar ni italienskt och gillar ni tryffel is this the place to be om man säger så. Vi beställde in avsmakningsmeny vilket innebar att vi först fick in fyra förräter vilket var tonfisk, burrata, charkbricka och oxtartar. Allt det var sjukt gott, skulle nog våga säga att det är den godaste tonfisken jag någonsin smakat. Sen kom det in sparisrisotto, ravioli och tryffelstuvade mackaroner. Den menyn kostar 350 kronor per person, men tro mig man får valuta för pengarna. Så om ni är sugna på att lyxa till det någon gång i Stockholm kan jag varmt rekomendera er att gå hit. Sen beställde jag och Anton in friterade oreokakor att dela på, dom var också mycket goda! 🙂

Nu ikväll ska vi fira Alice med en traditionellt släktkalas och sen ska hon ut med sina vänner. Gammal och grå som man är vågar man inte gå ut dagen innan nyår haha.. The hangover can be real sometimes.. Förresten, glöm inte att gå in på Alice’s blogg och gratta ungen <3

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej Andrea! har letar jätte länge efter en fake päls jacka har du några tips på några inte för dyra ?! skulle vara jätte snällt kram <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting