AllmäntPodcasts

Poddavsnitt 143

143avsnitt

Äntligen tisdag, eller hur? Kan börja med att säga att när jag skriver detta inlägg (måndag kväll) vet jag inte vad Mathilda väljer att döpa veckans avsnitt till därför kan det jag skrivit på bilden skilja sig från det avsnittet slutligen heter men men. Den här veckans avsnitt är i alla fall ute, och på er önskan så pratar vi lite mer fritt om saker vi tänkt på de senaste dagarna och har inte ett bestämt ämne. Vi har hört er och ska göra fler avsnitt som detta, dock kommer vi självklart fortsätta göra ämnesavsnitt. Vi pratar om att Mathilda ska börja plugga på Stockholms Universitet, om välgörenhet, taskiga kommentarer i bloggen, om att vara beroende av sin mobiltelefon och om Mathildas hater. Ni hittar som vanligt avsnittet i Acasts egna app eller i Podcaster. Sök på ”Mathilda och Andrea” så kommer vi upp, glöm inte att klicka på ”prenumerera” så ni inte missar när vi släpper avsnitt. Påminner ju inte alltid er här i bloggen.

Hoppas ni får en härlig tisdag hörni, jag ska ha världens bästa dag. Ska nämligen på spa med Mathilda, drööööömm!

Kommentarer

 1. A-nonym

  Haha alltså skrattade högt när du lästw upp kommentaren om ”fy dig som skänker till 4 människoorganisationer men ingen till djuren.. ?”
  Tycker du är grym som skänker! Man kan inte ge till allt och alla så tycler alla själva får välja vad och var de vill ge. själv ”brinner” jag för barn och familjer i sverige som försöker men har det svårt och ändå inte får ihop vardgen <3

 2. Fanny Smeds

  Jag är helt fast! Er podd är så otroligt bra, så härlig att lyssna på. Ni försöker främst inte försköna era ”bloggliv”. Gillar er ärlighet och åsikter! Kram <3

 3. E

  Hej Andrea! Hoppas allt är bra med dig.
  Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar dina inlägg som innehåller recept och tips på maträtter! Som student är det inspirerande att få tips om husmanskost som inte nödvändigtvis kostar skjortan, men som dessutom är supergod och väldigt hälsosam. Tack för tipsen och hoppas på fler!
  Kram

 4. Linnea

  Jag vill börja med att säga att jag blev så förvånad o glad när ni tog upp denna Norrlandsgrejen, haha! Sååå många gånger i tv, i poddar o även ni har benämnt Norrland som att det skulle vara som Stockholm till ytan och jag irriterats över det. Precis som ni säger så låter det väldigt obildat när folk ska prata om vädret i Norrland, eller ”folk i Norrland”. Så tack för det! ?

  Det jag mest ville kommentera var detta negativa kring välgörenheten. Så jävla sjukt! Ni får ju komma ihåg dock att dessa personer är ett fåtal i förhållande till hur många som läser din blogg eller lyssnar på podden. De flesta normala människor skulle aldrig skriva nedlåtande kommentarer o tycka det är dåligt att du skänker pengar, vilken organisation det än är?! Dessa människor måste lära sig att alla är olika o prioriterar olika, samtidigt som vi måste sluta bry oss o lägga ner energi på såna negativa människor.

  Detta har jag även tänkt på när ni säger en åsikt eller generaliserar i podden o jämt ska förtydliga (!!!!) att detta är era åsikter o blabla, alla är olika o lika mycket värda, blabla.” Jag slår vad om att de flesta som lyssnar inte alls bryr sig o FATTAR att det är era åsikter o respekterar det. Skit i det! Säg vad ni vill, strunta att ni trampar en eller två på tårna för ni kommer ändå görs det, vad ni än säger.

  Det är så skönt med poddar där dom inte ber om ursäkt vad dom än säger eller tycker. Jag vet att ni pratat mycket om det i podden o att ni inte vill förklara er hela tiden men känner att ni måste. Men vet ni vad? Det gör ni inte! De flesta som sitter o lyssnar bryr sig inte ett smack. ? För oss är det snarare tvärtom, jätteirriterande när ni ”bara ska förklara er först”. ?

  kram till både dig o mathilda!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting