AllmäntPodcasts

144. Feministpodden

feministpodden

Veckans avsnitt är extra viktigt för mig. Det är svårt att få med allt man tycker om feminism på 1 timme men vi fick med en del viktigt i alla fall. Tänker inte skriva mer nu än att be er att lyssna på ett av våra viktigaste avsnitt. Puss <3

Kommentarer

 1. Viktoria

  Älskar er podd och ni har ALLTID ALLTID så vettiga åsikter, heja er! Men märkte i detta avsnitt att ni säger situationstecken istället för citationstecken. Kanske bara är jag som stör mig på det, och inser att jag låter som värsta dryga språkpolisen nu haha. Så här får ni en liten rättelse (om någon ens uppskattar det, ever…). Eller det kanske är jag som hör fel till och med? Hahaha jag ber jättemycket om ursäkt men ville bara påpeka det, kram!

 2. Julia

  Åh så nice,
  minns att jag kommenterade på din blogg när ni typ hade gjort 10 avsnitt att ni borde göra en feministpodd pga så mkt små härliga tjejer som lyssnar på er och behöver få höra just det ni sa idag <3
  Shit vad ni är bra!

 3. Ida

  Så bra och viktigt avsnitt! Vill tipsa er om författaren Katarina Wennstam, hon har bland annat nyss släppt sin tredje bok i hennes serie om sexuelltvåld mot kvinnor. Flickan och skammen heter den senaste, alla tre böcker är väldigt läsvärda. Man blir frustrerad och rädd när man läser om hur vissa tjejer både behandlas under och efter övergrepp.
  Hon har även skrivit andra, dock skönlitterära böcker också som har mäns våld mot kvinnor. Kram.

 4. Sofia

  Hej! Avsnittet idag var jätte bra och jag har faktiskt nu ett önskemål om ämne till någon kommande podd. Ett avsnitt om gymnasiet vore extremt lämpligt då 01 står inför det i februari. Om ni inte vill göra ett till skulle du isåfall kunna skriva vilket avsnitt ni pratade om det för jag hittar det inte. Kram!!

 5. Tova

  Så jäkla bra podd måste jag säga, så himla viktigt!! Bästa starten på denna morgon. Tack så mycket för att ni pratar ut om ämnet, det ligger mig väldigt nära hjärtat. Bästa ni!! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting