AllmäntOutfits

Dagens outfit

Free-Light-Pink-WallpaperDSC_4984DSC_5019DSC_5055 DSC_5048DSC_5054DSC_5027 DSC_5016

Blus – Zara! (råkade skriva fel först) // Väska – Givenchy // Jacka – gammal // Stövlar – Scorett // Jeans – LÄNK

Såhär såg jag ut idag när jag och Mathilda var i stan och hade lite planeringsmöten inför året. Vi vill liksom sätta upp mål som gäller oss båda redan nu så vi vet vad vi har att jobba emot liksom. Något vi bland annat gärna vill göra är att styra ihop något form av event tillsammans med er, där vi kan hänga och lära känna varandra helt enkelt. Liknande livepodden vi hade, fast det behöver inte vara någon livepodd 🙂 Här nedanför hittar ni i alla fall min outfit fast med andra plagg, har till exempel ingen länk till min jacka och sen kan jag ju tänka mig att alla är inte är sugna på att köpa en Givenvhyväska men ändå är ute efter en liknande!

getthelook

1an // 2an // 3an // 4an 

Kommentarer

 1. E

  Så fin blus! Vad har du för storlek? För alla plagg jag beställt ifrån Zara har varit konstiga i storleken så vill gärna veta 🙂

 2. Hannah

  Hej! Har du tips på vad man kan hitta på under Alla Hjärtans Dag med sin pojkvän? Jag bor i en ganska liten stad, men det hade varit roligt att göra något speciellt. Tack för en jättebra bloggis!

 3. sofie

  Hej Andrea!
  Jag vet inte om du svarat på detta tidigare, men jag har en fråga!
  Jag undrar hur du och Anton gör med eran ekonomi, alltså hur delar ni upp det ekonomiskt i hemmet, med mat exempelvis, delar ni på det 50/50? Har ni något matkonto? något gemensamt sparande? Har förstått att det är bland dom största frågorna man måste ta i tur med när man blir sambos.
  Tacksam för svar.
  Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting