AllmäntOutfits

Outfit – black on black

DSC_5075-2DSC_5090DSC_5120 DSC_5114DSC_5081-2 DSC_5094

Skor – Scorett // Väska – Givenchy // Jeans – LÄNK // Jacka – Zara // Blus – H&M

Såhär såg jag ut i fredags, tog en liten paus under helgen från bloggen då jag känt mig lite krasslig men nu är jag tillbaka 🙂 Tycker verkligen om att klä mig i helsvart, kanske inte det roligaste men bekvämt. Det kan liksom inte bli fel när man klär sig i helsvart. Nu ska jag i alla fall ner i källaren för att se hur arbetet med att få bort vattnet har gått. Har köpt massor med plastbackar där jag ska ha mina kläder i fortsättningen men vill ju inte ställa ner dom om det fortfarande är fuktigt där nere liksom. Vi hörs lite senare <3 <3

Kommentarer

  1. Mathilda

    Hej! Jag tänkte ställa en fråga till din Veckans frågor. Jag går i gymnasiet och har nu gått en termin utav ettan. Så jag har fortfarande ganska lång tid kvar. Jag har kommit riktigt nära en kille som går i min klass. Jag tror att han tycker om mig. Men jag vet inte riktigt om jag tycker om honom. Vad tycker du om att vara tillsammans med någon i samma klass? Har du några tankar och tips?? Om jag börjar gilla honom, ska jag köra ändå?
    Din blogg är super bra, kraaaam

  2. Lina

    Ännu ett tips är att fixa sådana ”lastpallar” att lägga som ett golv under kartonger mm. Då lyfts grejerna upp några centimeter, tips tips tiiips;)

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting