AllmäntWanted

Platta och fina skor, går det?

inlägg

Jag har ett problem (och ja detta är ett i-landsproblem, i am aware). Jag har svårt att hitta skor som är fiiina och samtidigt platta. Med fina skor menar jag ”finskor”, alltså skor som man kan använda om man vill klä upp sig eller om man vill se mindre avslappnad ut helt enkelt. Ibland kan det vara svinsnyggt med ett par vita superstars men ibland vill man ju liksom se lite mer proper ut. Och då känner jag bara, vad fan sätter jag på fötterna då? Jag äger inga ballerinaskor av en anledning, jag gillar inte ”båtskor”, jag har liksom inte hittat några skor som passar in på det jag efterfrågar..

98033_31an // 2an // 3an

Nu har jag i alla fall hittat några som är som en kompromiss, dessa slip ons! Dom är ju typ som sneakers men ändå väldigt fina och skulle funka super till i princip vilket outfit som helst. Är mest sugen på de svarta ur praktiska skäl, men de grå lockar också stort!

Kommentarer

 1. Cassandra

  Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg om studentklänningar? Skulle gärna vilja ha en liknande som du hade, för den var så himla fin!! Skulle vara kul om du gjort något inlägg med balklänningar också. Tycker så mycket om din blogg!!! Kram

 2. Maria

  Älskar din blogg och menar ingenting illa men nu efter julen har din blogg tappat gnistan. Du lägger inte upp lika många inlägg och det känns inte som du skriver de med samma passion som innan 🙁

 3. Thea

  Jag jobbar i en skobutik där vi säljer vagadbond har redan kommit in två super fina lågskor de efterliknar mitten bilden högst upp och de kommer massor med skor överlag till våren som inte är klackar som är så snygga!!
  Ha en härlig lördag! Kramar <3

 4. Lejla

  Åh blev så taggad på att köpa ett par då jag har precis samma problem!!
  Men sen så såg jag att dem va i skinn så det går ju inte… Så jävla tråkigt att djuren alltid ska behöva lida…
  Bara att fortsätta leta för min del haha 🙂
  Kram

 5. Sara

  Oxfords, kanske inte din stil helt men de funkar oftast till det mesta. Uppklätt som till vardag. Kolla Ellos! Där finns det nog lite olika varianter. Vet att vagabond har många fina också 👌🏼

 6. E

  Säger bara ett ord: Loafers…! Har själv ett par svarta lackade som är mina go-to varje gång jag vill se lite finare ut, utan att köra klackar. Finns hur många varianter som helst, i princip alla kedjor och klädmärken säljer minst ett par. Mina hittade jag på Zara, får alltid komplimanger när jag har dem!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting