AllmäntResor

In Berlin

Hej på er! Usch vad dåligt jag mått i veckan alltså, inte bara för att jag varit sjuk utan också för att jag inte kunnat uppdatera. Hade planerat exakt varje inlägg till hela veckan men så blev i princip ingenting av. Det blir liksom en ångest som man inte orkar ta tag i som bara växer för varje timme som går utan att jag tar tag i det. Men nu tar jag tag i det. Dock befinner jag mig i Berlin så bloggens uppdatering kommer inte vara helt som vanligt ändå men det behöver absolut inte betyda något negativt. Jag är i alla fall i Berlin på grund av ett samarbete, och en del av det samarbetet är att dokumentera ett event här. Så jag kommer blogga och vlogga nu under dessa dagar så ni kommer få allt här i bloggen sen! 🙂

Just precis nu ligger jag i hotellsängen med huvudvärk och är lite stressad. Hotellet hade slarvat bort min bokning så jag satt i lobbyn i evigheter (kändes det som) och snart ska vi iväg och äta middag. Jag har även fått för mig att jag har en inflammation i tinningpulsådern (om det nu hette så ens..) så jag det är lite jobbigt. Det är jobbigt att få dessa hypokondriska tankarna när jag är helt ensam också, annars har jag ju Anton eller Mathilda som kan lugna ner mig.. Jag tror i alla fall det är nyttigt för mig att resa ensam, eller ensam och ensam. Totalt var det flera hundra som flög till Berlin för detta event men jag kände ingen jag åkte med i alla fall, så ja typ ensam. Blev faktiskt riktigt taggad på att boka en resa HELT själv när jag satt på planet hit, det var dock innan jag började få svinont i tinningen, vilket jag fortfarande har och huvudvärkstabletter har tyvärr inte hjälpt.. Aja hörni,  här nedanför ser ni i alla fall lite bilder från dagen. Kika in här imorgon bitti igen för då får ni recept på väääärldens godaste tomatsoppa.

DSC_5341 DSC_5281 DSC_5277 DSC_5279 DSC_5268 DSC_5274 DSC_5262 DSC_5267

Kommentarer

 1. sara

  know the feeling med hypokondriska tankar. det kan verkligen vara så otroligt ångestframkallande och paralyserande på något vis. hoppas du känner dig bättre!

 2. Anna

  Vad jobbigt med hypokondriska tankar 🙁 Har du funderat på att gå till en psykolog? Jag fick jättemycket hjälp på BUP när jag var yngre när jag hade såå jobbig hypokondri 🙂

 3. J

  Usch, kan verkligen relatera till hyppo-tankar… Och man vet att tankarna är egentligen bara är ens egen inbillning men man kan inte sluta älta. Hoppas du mår bättre snart ❤

 4. A

  Temporalisarterit, inflammation i tinningpulsådern, drabbar i princip bara personer över 50. Så du kan vara lugn på den fronten :-)/läkstud

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting