AllmäntInredning

Vardagsrummet: String hyllsystem

annonosss
Ni är verkligen så många som har bett mig visa upp vårt hyllsystem från String så nu äntligen har jag tagit tummen ur röven haha. När jag letade lägenhet så visste jag att oavsett vart jag flyttar in vill jag ha någon form av hyllsystem från String för jag tycker verkligen att det är så fint och smidigt. Det som är så nice är ju att man kan utforma det exakt som man själv vill så oavsett lägenhet hade det ju gått att få till någonting liksom. Jag kände att det var smidigt att blanda förvaring med skrivbord och bokhylla och det är så det fick bli helt enkelt!

DSC_5486 DSC_5498 DSC_5491

Det man gör är alltså att man köper exakt vad man vill, man kan ha två gavlar, fem gavlar osv. Som ni ser så har vi tre gavlar, vi hade nog kunnat få plats med fyra stycken och där med tre olika sektioner men tycker det här blev bra ändå. Man kan skippa att köpa skrivbord, man kan köpa tre skåp, ja ni förstår.

DSC_5494
Här ser ni min lilla låda med viktiga kvitton och fakturor samt mina bolagspärmar och anteckiningsblock. Ovanför ser ni två bloggpriser jag har vunnit, självklart får dom stå i vardagsrummet och inte nedpackade i någon låda! som ni ser har jag inte alla hyllplan i samma höjd, dom är alla anpassade efter vad vi ville ha på de olika hyllplanen.

DSC_5502DSC_5487
Den här delen var absolut dyrast men väldigt användbar, är så glad över att jag inte snålade och struntade i den. Där i har vi alla laddare, telefontillbehör, datortillbehör osv. Allt sånt där man inte vill ha framme helt enkelt.

DSC_5483

Hela vår inköpslista till vårt hyllsystem:
Tre gavlar – LÄNK
Skåpet – LÄNK
3 pack hyllplan (x2) – LÄNK
Skrivbordet/arbetsbänk – LÄNK

Så vårt hyllsystem landade på cirka 7700 kr, rätt saftigt för en bokhylla men samtidigt är detta så jäkla mycket snyggare tycker jag. Både jag och Anton tycker verkligen att det här hyllsystemet blev pricken över i:et i vårt vardagsrum just för att det är så praktiskt och snyggt samtidigt. Datorstolen är från Ikea om någon undrar! 🙂

Här nedanför har jag klistrat in lite bilder jag hittade på Pinterest som visar hur man också kan göra hyllsystem!

string

Kommentarer

  1. Susanne

    Hej! Jag letar skåpet med det står att det passar till gavlar som är 20 cm brett. Du länkar till gavlar som har måttet 200×30. Eller ska det vara 200×20? Funderar bara om skåpet finns i djupare modell 😊

  2. Emelie

    Snyggt! Snyggt att gömma datorn också bakom blomman 😉 Jag hoppas jag kan få plats med en sektion med skrivbord i min lilla lya 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting