AllmäntWanted

Dyra väskor..

reklammyhtheresa

Det är ingen hemlighet att jag gillar väskor, inte så pass mycket att jag har speciellt många (allt är ju självklart relativt). Jag hade kunnat unna mig fler väskor men det tar ändå emot för mig när det handlar om så himla mycket pengar. Oavsett vad det skulle handla om så skulle jag aldrig spontanköpa något i dom summorna, inte resor (med vissa undantag), väskor eller PT-timmar osv. Jag gillar att surfa runt på Myhtheresa eller NetAPorter och kolla in dessa designväskor och drömma lite. Tycker det finns sååå många fina verkligen. Men har mycket annat jag vill spendera mina pengar på så det blir bara önsketänk än så länge haha 🙂

Tycker dessa nedanför är riktigt fina!

väska1
1an – Chloé // 2an – Chloé // 3an – Chloé (Alltså huuuur fin är den grönblå??)väska3
4an – Saint Laurent // 5an – Saint Laurent // 6an – Gucciväska2

7an – Gucci // 8an – Givenchy

Finns det något speciellt ni gillar att unna er för ”mycket” (som sagt allt är ju relativt och individuellt) pengar? Smycken? Smink? Kläder? Väskor? Resor? Skulle vara roligt att höra. Själv skulle jag säga att resor är min favoritsak att lägga pengar på! 🙂 Sen gillar jag även att unna mig i vardagen som att lägga pengar för att få en godare lunch osv.

Kommentarer

  1. Elin

    Älskar att unna mig ett restaurangbesök för mig och min pojkvän, eller att vi bokar hotell i vår egen stad. Det tycker jag är så mysigt och lyx för oss!

  2. E

    Har du beställt från MyTheresa någon gång? 🙂 Jag funderar på att göra det men tvekar lite om sidan är ”säker”.., dvs med betalning + frakt. Tillkommer tex tull?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting