AllmäntResor

Kristallklart vatten

 

Igår tog vi med oss GoPron till stranden, Nora ÄLSKAR att fota och filma under vatten. Fast det gör ju jag också haha 🙂 Vi har den här vackra stranden precis nedanför hotellet (Mambo Beach) och hotellet har stolar på stranden man får ligga på gratis, väldigt skönt ochs smidigt. Igår var vi i alla fall på stranden halva dagen och sen inne i staden halva dagen, kommer bilder därifrån senare idag! Jag låg i skuggan 90% av tiden då jag som sagt bränt mig lite (rätt mycket..) och läste min bok Kaninjägaren av Lars Kepler. ALLTSÅ FAAAN vad bra den är, på två dagar har jag läst 450 sidor och mår så dåligt över att den snart är slut haha 🙁 Har som tur är med mig fler böcker, mamma också så lär hitta annat bra att läsa sen också. I alla fall, när vi var på stranden så snorklade vi supermycket! Det är så roligt att Nora är så orädd, hon ba ”kolla där borta är det aaasmånga stora fiskar, vi simmar dit!!”. Medans jag och Alice helst hade hållit oss på lite avstånd haha!

Kommentarer

  1. Emilia

    Wow vilka härliga bilder! 😍 Och blev SÅ sugen på att läsa nu, måste man ha läst tidigare böcker i samma serie för att kunna hänga med i Kaninjägaren?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting