AllmäntResor

Solnedgången


Igår gick jag, Alice och Nora ner till stranden vid halv sju för att se solnedgången. Eller vi ser den väldigt fint från vår balkong men jag ville fota den ordentligt och då är det finare att göra det nere vid stranden. Det är så sinnessjukt vackert att se solen gå ner mot horisonten, nu har vi sett fyra solnedgångar här och jag har inte tröttnat en sekund haha! Efter solnedgången gick vi till en restaurang här på stranden som tillhör hotellet. Dom hade Kubansk afton med kubansk mat och liveband. Det var riktigt gott! Jag är dock fortfarande rätt jetlaged så jag höll på att somna vid middagsbordet när klockan blev halv nio. Samtidigt vill jag typ inte kämpa emot tröttheten för det är så himla skönt att vakna kvart i sju-halv åtta helt utvilad och hinna träna eller blogga innan dagen börjar på riktigt. Så jag tror nog jag kommer fortsätta låta mig själv somna när jag känner för det.

Nu är klockan straxt efter åtta här och jag hoppas att resten av familjen vaknar snart då jag håller på att hungra ihjäl hehe 🙂

Kommentarer

  1. Lovisa

    Hej fina Andrea, vet inte var man frågar till veckans frågor men antar att du ser om jag skriver här. Jag undrar hur det har gått med den permanenta hårborttagningen som du gjorde med laser. Funkade det bra och var det värt pengarna såhär i efterhand?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting