AllmäntInredningWanted

Wanted: interior

15APYOB1JP_88886861_Context

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Även om vi inte har några planer på att göra om här hemma tycker jag att det är väldigt roligt att kolla runt lite på inredning. Kan tänka mig att detta skulle passa in hos oss dock, inte för att vi har plats för bänken med allt annat. Är lite sugen på att sätta upp en liten stringhylla i köket eller en tavellist och sätta upp lite kokböcker typ.. Tycker det kan se lite hemtrevlig ut. Bredvid soffan skulle det vara snyggt med ett tidningsställ, samtidigt har vi inte ens några tidningar så ja lite onödigt. Spegeln skulle vara grymt snygg i vår hall och taklampan vill jag ha i ett av våra vardagsrumsfönster. Önskar verkligen att vi hade haft plats med bänken, så sjukt fin. Den finns i flera färger och kostar 1299 kr!

Kommentarer

  1. Johanna

    Hej!
    Undrar om du har ändrat/lagt om din kost? Du skrev ju för ett tag sen att du jämfört dina före/efter bilder och att det var en stor skillnad sedan du började träna. Men beror det bara på träningen? Har du t ex tänkt på att äta nyttigare eller mer proteiner för att kunna bygga muskler osv?! Man hör ju överallt att det inte bara räcker med att träna utan att kosten nästan är ännu viktigare. Nyfiken på hur du har gjort!!

    1. Andrea Hedenstedt

      Hej Johanna. Jag har inte lagt om min kost ETT DUGG sen jag började träna förutom att jag äter mer och behöver mellanmål på ett annat sätt. Sen drack jag ju läsk VARJE dag innan jag började träna, det har jag slutat med. Så det beror nog mycket på träningen! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting