AllmäntResor

Snapshots från min mobil


Utsikten från mitt flygplansfönster när vi skulle landa på Curacao. Som tur var så var den landningen betydligt mer behaglig än den på Amsterdams flygplats. Jag GRÄT. Att landa i storm vill jag helst aldrig mer göra om. // Utsikten från lunchen på stranden. Det är så härligt att äta lunch och samtidigt ha sand mellan tårna!


Strandkanten här på Mambo Beach! // Ett av dom färgglada husen inne i Willemstad.


En snabb bild på växter från hotellets område! // Jag efter morgonträningen för ett par dagar sedan. Hotellet har inget eget gym men man får tillgång till ett gym precis bredvid så jag och Alice körde ben tillsammans! Idag blir det ryggbygg som Alice brukar kalla det haha!


HELT oredigerad bild på vattnet också från Mambo Beach men på ett annat ställe. Helt sinnessjukt vackert // Sen gick vi förbi världens största kaktusbukett haha!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting